Per segon any consecutiu l'Oficina Jove de la Terra Alta presenta el concurs SALUT I JOVES, en el marc del projecte "Tardor Jove Saludable". La finalitat d'aquest és trencar amb els mites més arrelats sobre diverses temàtiques relacionades amb l'àmbit de la salut per tal de prevenir conductes de risc entre la gent jove de la comarca. Aquest any les preguntes han estat elaborades a partir dels temes que l'any passat van causar més confusió.

Participants:
Obert als joves entre 14 i 35 anys empadronats a la comarca de la Terra Alta.

Procediment participatiu:
El concurs consisteix en 15 preguntes d’opció dicotòmica (cert/fals) sobre temes referents a la salut jove amb l'objectiu de desmuntar mites sobre el consum de drogues i altres addiccions, la violència de gènere, les malalties de transmissió sexual i els trastorns de conducta alimentària. Entre totes les persones que hagin encertat correctament les 15 preguntes es realitzarà un sorteig mitjançant una aplicació que, de forma aleatòria, escollirà la persona guanyadora. Només es podrà participar una vegada.

Termini:
L’aplicació restarà oberta des del 20 de novembre a les 10:00 hores, fins al 10 de desembre a les 15:00 hores. El resultat del guanyador/a es farà públic el 15 de desembre a través de les xarxes socials de l’Oficina Jove i es comunicarà a l’adreça electrònica i/o via telefònica a la persona guanyadora.

Premi:
El guanyador/a obtindrà dues entrades per anar a veure el partit de lliga entre FC Barcelona i el Girona FC al Camp Nou durant el mes de febrer de 2017.

Participa!!!

Ja tenim aquí el II Cap de Setmana de l'Esport a la Terra Alta! 📣🎾🚴‍♀

En el marc del projecte "Tardor Jove Saludable" per segon any consecutiu hem organitzat, conjuntament amb l'empresa Qualiesport, diverses activitats esportives gratuïtes per fomentar l'esport a la comarca.

Divendres dia 17 de novembre

Ens visitarà Xesco Espar, especialista en planificació esportiva, coaching esportiu, control emocional i motivació. La conferència titulada "Jugar des del cor: 7 idees per mirar al futur amb optimisme” anirà dirigida a esportistes, entrenadors i a totes aquelles persones que tinguin interès per l’esport i la vida saludable. 
Lloc: Casal de joventut de Gandesa.
Horari: de 19:30 a 21:00 hores.

 

Dissabte dia 18 de novembre

Juntament amb l’empresa Montsport, realitzarem una Cursa d’Orientació Amateur, on les persones participants (individualment o amb grups de màxim quatre persones) hauran de buscar una sèrie de punts marcats en un mapa en el menor temps possible. 
Lloc: Àrea Recreativa de La Franqueta, Horta de Sant de Joan.
Horari: de 10:30 a 13:00 hores.
Cal inscriure’s prèviament!

El mateix dia, per la tarda, organitzarem tot un seguit de partits de pàdel, tant per a aquelles persones que ja domineu l’esport com pels que encara no l’heu practicat mai. No fa falta que us apunteu per parelles i el material anirà a càrrec de l’organització. 
Lloc: Pàdel Gandesa
Horari: de 16:00 a 17:00 hores.

 

Diumenge dia 19 de novembre

Recorrerem un tram de la Via Verda amb bicicleta. El recorregut serà de Bot al Pinell de Brai i tornar, aproximadament uns 18km de ruta amb avituallament a la Fontcalda. 
Lloc d’inici i finalització: Antiga estació de tren de Bot.
Horari: de 10:00 a 13:00 hores.
Cal inscriure’s prèviament!

 

IMPORTANT:

- Totes les d’activitats són gratuïtes.
- Hi haurà obsequis per a tots/es els participants.
- Cal apuntar-se prèviament (cursa d’orientació i bicicletada) via correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o bé via WhatsApp (660009635).

 

La 3a Trobada d’Associacions Juvenils, Entitats i Grups Culturals de la Terra Alta “JovenTActiu”, la qual s’havia de celebrar el proper dissabte 29 de juliol a Horta de Sant Joan, queda anul·lada. S’està valorant la possibilitat de buscar una nova data per a la tardor. En el cas que així fos us mantindrem informats. Gràcies per la comprensió.

La convocatòria té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Les entitats sense ànim de lucre han de fer arribar el formulari de sol·licitud i la documentació annexa a través de Tràmits Gencat.

Les administracions locals tenen a la seva disposició el formulari de sol·licitud de subvenció i la informació per poder fer la tramesa electrònica a la Plataforma EACAT. Es farà buscant el programa a través de la pestanya “Tràmits”>”Catàleg de tràmits”.

El proper divendres dia 21 de juliol de 10:00h a 13:30h tindrà lloc un taller de LinkedIn al Centre Empresarial Terra Alta (Gandesa). Es tractaran els continguts següents: com utilitzar LinkedIn en el procés de recerca de feina, fer contactes de diverses categories (1a, 2a i 3a), configuració general, tenir un perfil atractiu, recomanacions, aptituds i aconseguiments...

Durant la jornada tindrà lloc la presentació de l'eina RETORNA, un programa per al retorn i la inserció laboral dels joves a les zones rurals.

La jornada és gratuïta però requereix inscripciço prèvia: http://bit.ly/2uqGLXw

+INFO: Oficina Jove de la Terra Alta - C. Povet de la Plana, 4 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 977421659

 

 

Agenda d'activitats

Sense events

Facebook

Twitter