En el marc del projecte Tardor Jove Saludable s’han planificat diverses accions durant l’últim trimestre de l’any per tal de prevenir conductes de risc entre els joves, i per oferir alternatives d’oci saludable.

Com a última activitat abans de tancar l’any, oferim una sortida al parc temàtic Port Aventura el proper 27 de desembre. Després de proposar diverses opcions d’oci, heu estat vosaltres, els joves de la Terra Alta, els que heu escollit aquesta opció.

Participants:

Obert als joves entre 14 i 35 anys residents a la Terra Alta.

Preu:

La sortida tindrà un preu de 15 euros per persona, que inclouen el viatge amb autobús des de Gandesa i l’entrada al parc temàtic.

Inscripcions:

El termini per apuntar-se comença el dimarts, 4 de desembre, i finalitza el dimecres, dia 19, del mateix mes.

Per tal de formalitzar el procés d’inscripció, en primer lloc s’ha de realitzar una reserva de plaça trucant a l’Oficina Jove (977421659) o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En segon lloc, s’ha d’omplir el full d’inscripció, que s’enviarà per correu electrònic, i entregar-lo presencialment a l’Oficina Jove (Edifici Telecentre de Gandesa) o bé reenviar-lo al mateix correu electrònic, juntament amb la fotocòpia del DNI, el resguard del pagament i l’autorització dels pares o mares (únicament els menors de 18 anys). En cas que no s’entregui la documentació abans del dia 19 de desembre es perdrà la reserva de plaça.

Hora i lloc de sortida:

El lloc de sortida serà l’estació d’autobusos de Gandesa, a les 9.00 hores. L’arribada es preveu sobre les 21.00 hores al mateix lloc.

Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

 

Des de l’Àrea de Joventut i l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb altres agents del Departament d'Ensenyament i de Salut, hem dissenyat una jornada formativa per a professionals que treballen amb joves a la comarca de la Terra Alta per al proper dilluns dia 22 d'octubre de 2018.

L'objectiu d'aquesta proposta formativa és reflexionar sobre la pròpia idea que tenim dels adolescents i joves, identificar estratègies per afavorir l’acció tutorial i generar un espai de coneixement compartit que sigui dinàmic i fomenti el treball en xarxa.

La jornada anirà dirigida per l'educador social Fran Rojas, d'Educació + Humor.     

Programació:

09.15 Benvinguda i lliurament dels materials

09.25 Inauguració de la jornada a càrrec de Carles Luz, president del Consell Comarcal

09.30 Dinàmica: pujar a l’escenari

10.30 Activitat pràctica: adolescents i joves avui

11.15 Pausa-cafè

11.45 El cervell adolescent

12.30 Allò que ens preocupa dels joves

12.45 Dinàmica de re-connexió

13.00 Joves en positiu

14.00 Estratègies d’aprenentatge

14.20 Cloenda

 

INSCRIPCIÓ

L'Oficina Jove de la Terra Alta presenta la tercera edició del Concurs SALUT i JOVES en el marc del projecte "Tardor Jove Saludable". Aquest any la temàtica tracta sobre el col•lectiu LGTBI amb la finalitat de trencar mites i fomentar la igualtat, així com combatre la discriminació laboral i social per opció sexual i d’identitat de gènere.

Participants:
Obert als joves entre 14 i 35 anys empadronats a la comarca de la Terra Alta.

Procediment participatiu:
El concurs consisteix en contestar 10 preguntes relacionades amb el col•lectiu LGTBI. Les preguntes són tipus test i sol una resposta és correcta. Entre totes les persones que hagin encertat correctament les 10 preguntes es realitzarà un sorteig mitjançant una aplicació que, de forma aleatòria, escollirà la persona guanyadora. Només es podrà participar una vegada.

Termini:
L’aplicació restarà oberta des del 14 de novembre a les 11:00 hores, fins el dia 30 del mateix mes a les 14:00 hores. El resultat del guanyador/a es farà públic el dilluns dia 3 de desembre a través de les xarxes socials de l’Oficina Jove i es comunicarà a l’adreça electrònica i/o via telefònica a la persona guanyadora.

Premi:
El guanyador/a obtindrà una Càmera Esportiva 4K Esport Pro Ultra HD amb wifi.

Participa AQUÍ!

Per tercer any consecutiu, des de l’Oficina Jove de la Terra Alta presentem el Cap de Setmana de L’Esport. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i els valors de l’esport entre el jovent de la comarca, hem organitzat tot un seguit d’activitats gratuïtes durant el cap de setmana del 10 i 11 de novembre.

Dissabte dia 10 de novembre

El dissabte dia 10, a les 11.00 hores, durem a terme una masterclass de ioga a la Fontcalda a càrrec de Cristina Gómez. Posteriorment, sobre les 12.30 hores, la Montse Pallarés, dietista i nutricionista esportiva, ens prepararà un brunch saludable i ens explicarà la importància de l’alimentació per al rendiment esportiu.

El mateix dia per la tarda, a les 19.00 hores, rebrem la visita de Núria Picas, una de les figures mundials de les curses de muntanya en categoria femenina. La Núria ens oferirà una conferència titulada “Núria Picas i una vida” on, a partir del repàs e la seva trajectòria professional, ajudarà qualsevol que l’escolti a acostar-se una mica més als seus somnis. La conferència es durà a terme al Casal de Joventut de Gandesa.

Diumenge dia 11 de novembre

L’endemà, el diumenge dia 11, recorrerem el Parc Natural dels Ports fent-hi una excursió fins les Roques de Benet (recorregut). La ruta de senderisme, guiada per l'associació esportiva Cara Nord, s’iniciarà des de la Plaça de Catalunyta d’Horta de Sant Joan a les 9.00 hores i tindrà una durada aproximada de quatre hores. A la tornada, visitarem el “Mas de Burot” amb el guiatge a càrrec de Montsport, que ha estat reformat recentment.

Totes les activitats són gratuïtes i que hi haurà obsequis per a tots/es els i les participants.

Us hi esperem! 

Agenda d'activitats

Diu Des 16 @ 8:00AM - 05:00PM
Camins del Port (Horta)
Dis Des 22 @ 8:00AM - 05:00PM
Pessebre Vivent (Horta)
Diu Des 23 @ 8:00AM - 05:00PM
Pessebre Vivent (Horta)

Facebook

Twitter