Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Per segon any consecutiu l'Oficina Jove de la Terra Alta presenta el concurs SALUT I JOVES, en el marc del projecte "Tardor Jove Saludable". La finalitat d'aquest és trencar amb els mites més arrelats sobre diverses temàtiques relacionades amb l'àmbit de la salut per tal de prevenir conductes de risc entre la gent jove de la comarca. Aquest any les preguntes han estat elaborades a partir dels temes que l'any passat van causar més confusió.

Participants:
Obert als joves entre 14 i 35 anys empadronats a la comarca de la Terra Alta.

Procediment participatiu:
El concurs consisteix en 15 preguntes d’opció dicotòmica (cert/fals) sobre temes referents a la salut jove amb l'objectiu de desmuntar mites sobre el consum de drogues i altres addiccions, la violència de gènere, les malalties de transmissió sexual i els trastorns de conducta alimentària. Entre totes les persones que hagin encertat correctament les 15 preguntes es realitzarà un sorteig mitjançant una aplicació que, de forma aleatòria, escollirà la persona guanyadora. Només es podrà participar una vegada.

Termini:
L’aplicació restarà oberta des del 20 de novembre a les 10:00 hores, fins al 10 de desembre a les 15:00 hores. El resultat del guanyador/a es farà públic el 15 de desembre a través de les xarxes socials de l’Oficina Jove i es comunicarà a l’adreça electrònica i/o via telefònica a la persona guanyadora.

Premi:
El guanyador/a obtindrà dues entrades per anar a veure el partit de lliga entre FC Barcelona i el Girona FC al Camp Nou durant el mes de febrer de 2017.

Participa!!!

Agenda d'activitats

Dij Gen 17 @ 8:00AM - 05:00PM
Sant Antoni (Pobla)
Dis Gen 19 @ 8:00AM - 05:00PM
Sant Antoni (Horta)
Dis Gen 19 @ 8:00AM - 05:00PM
Sant Antoni (Gandesa)
Div Gen 25 @ 8:00AM - 05:00PM
Sant Sebastià (Vilalba)

Facebook

Twitter