Portal de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta
joventut@joveterraalta.org - tel.977421659 - 660464700
Contacta amb nosaltresSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Per tercer any consecutiu, des de l’Oficina Jove de la Terra Alta presentem el Cap de Setmana de L’Esport. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i els valors de l’esport entre el jovent de la comarca, hem organitzat tot un seguit d’activitats gratuïtes durant el cap de setmana del 10 i 11 de novembre.

Dissabte dia 10 de novembre

El dissabte dia 10, a les 11.00 hores, durem a terme una masterclass de ioga a la Fontcalda a càrrec de Cristina Gómez. Posteriorment, sobre les 12.30 hores, la Montse Pallarés, dietista i nutricionista esportiva, ens prepararà un brunch saludable i ens explicarà la importància de l’alimentació per al rendiment esportiu.

El mateix dia per la tarda, a les 19.00 hores, rebrem la visita de Núria Picas, una de les figures mundials de les curses de muntanya en categoria femenina. La Núria ens oferirà una conferència titulada “Núria Picas i una vida” on, a partir del repàs e la seva trajectòria professional, ajudarà qualsevol que l’escolti a acostar-se una mica més als seus somnis. La conferència es durà a terme al Casal de Joventut de Gandesa.

Diumenge dia 11 de novembre

L’endemà, el diumenge dia 11, recorrerem el Parc Natural dels Ports fent-hi una excursió fins les Roques de Benet (recorregut). La ruta de senderisme, guiada per l'associació esportiva Cara Nord, s’iniciarà des de la Plaça de Catalunyta d’Horta de Sant Joan a les 9.00 hores i tindrà una durada aproximada de quatre hores. A la tornada, visitarem el “Mas de Burot” amb el guiatge a càrrec de Montsport, que ha estat reformat recentment.

Totes les activitats són gratuïtes i que hi haurà obsequis per a tots/es els i les participants.

Us hi esperem! 

Agenda d'activitats

Dis Set 28 @ 8:00AM - 05:00PM
Festa de la Costa (Horta)

Facebook

Twitter