Portal de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta
joventut@joveterraalta.org - tel.977421659 - 660464700
Contacta amb nosaltresSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

L'Oficina Jove de la Terra Alta presenta la tercera edició del Concurs SALUT i JOVES en el marc del projecte "Tardor Jove Saludable". Aquest any la temàtica tracta sobre el col•lectiu LGTBI amb la finalitat de trencar mites i fomentar la igualtat, així com combatre la discriminació laboral i social per opció sexual i d’identitat de gènere.

Participants:
Obert als joves entre 14 i 35 anys empadronats a la comarca de la Terra Alta.

Procediment participatiu:
El concurs consisteix en contestar 10 preguntes relacionades amb el col•lectiu LGTBI. Les preguntes són tipus test i sol una resposta és correcta. Entre totes les persones que hagin encertat correctament les 10 preguntes es realitzarà un sorteig mitjançant una aplicació que, de forma aleatòria, escollirà la persona guanyadora. Només es podrà participar una vegada.

Termini:
L’aplicació restarà oberta des del 14 de novembre a les 11:00 hores, fins el dia 30 del mateix mes a les 14:00 hores. El resultat del guanyador/a es farà públic el dilluns dia 3 de desembre a través de les xarxes socials de l’Oficina Jove i es comunicarà a l’adreça electrònica i/o via telefònica a la persona guanyadora.

Premi:
El guanyador/a obtindrà una Càmera Esportiva 4K Esport Pro Ultra HD amb wifi.

Participa AQUÍ!

Agenda d'activitats

Sense events

Facebook

Twitter