Portal de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta
joventut@joveterraalta.org - tel.977421659 - 660464700
Contacta amb nosaltresSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

El projecte s’inscriu en la necessitat d’incrementar la participació i dinamització del jovent en el seu entorn.

Aquest programa treballa principalment per facilitar la reciprocitat informativa, crear xarxes d’informació i de difusió entre joves i administracions, entre les mateixes administracions i entre els joves. La finalitat última es que tots els joves de la comarca puguin assabentar-se de qualsevol activitat i/o informació que pugui ser del seu interès, no sols de la seva població sinó de tota la comarca i també de la que es genera des de qualsevol punt del país i que respongui als seus interessos.

Per aquesta raó s’ha creat un nou espai web més interactiu i diferents comptes a les xarxes socials com FacebookTwitter o Instagram sota el projecte #JovenTActiu, amb la finalitat de que els joves es sentin partícips de la dinamització de la informació que afecta als joves de la comarca.

A més, com tots i totes sabeu, s'ha iniciat una Trobada anual d'associacions juvenils, entitats i grups culturals sota el mateix nom per tal de crear espais que millorin les sinèrgies entre els joves de les diferents poblacions de la Terra Alta en el marc d'una festa amb caràcter lúdic i participatiu.

Per últim cada divendres d'11:00h a 12:00h, els tècnics de l'Oficina Jove oferim un programa radiofònic a Ràdio Gandesa (107.9FM) per informar de les últimes novetats i, mitjançant entrevistes, compartir les inquietuds, els projectes i les vivències dels nostres joves! 

 

Xarxa #JovenTActiu

Vols formar part de la nostra xarxa de contactes? Des del Servei Comarcal de Joventut s’està creant una nova xarxa de contactes per poder rebre i enviar informació sobre cursos, tallers, notícies, programes, activitats... que siguin d’’interès per als joves de la comarca.

A més, a través del Butlletí Electrònic Jove s’enviaran mensualment totes les novetats als usuaris de la Xarxa #JovenTActiu!

 

Formulari d'inscripció a la xarxa #JoventActiu

Estic assabentat de que les dades que he facilitat seran incloses en un fitxer propietat del Consell Comarcal de la Terra Alta denominat USUARIS, amb la finalitat de poder ser informat de les activitats que es generin. També se m’ha informat que si ho desitjo puc exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, indicant-ho per escrit al Consell Comarcal de la Terra Alta, Bassa d’en Gaire, 1. 43780 Gandesa (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre). Així mateix autoritzo la comunicació de les meves dades a altres Organismes de l’Administració o professionals qualificats amb la finalitat de poder dur a terme el servei demandat.

Els camps amb * són obligatoris.
CAPTCHA
Joomla forms builder by JoomlaShine

 

Servei Comarcal de Joventut

Facebook

Twitter