Portal de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta
joventut@joveterraalta.org - tel.977421659 - 660464700
Contacta amb nosaltresSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Des del Servei Comarcal de Joventut es realitzen diverses accions per tal de fomentar l’associacionisme i s’assessora i es coordinen accions amb les associacions juvenils existents a la comarca.

A continuació hi ha una relació de totes les associacions existents a la comarca de la Terra Alta relacionades amb matèria de joventut:

ASSOCIACIONS JUVENILS POBLACIÓ CONTACTE
Associació de Joves d'Arnes ARNES  
Associació Juvenil Adeba BATEA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves de Corbera d'Ebre CORBERA D'EBRE Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves Amics de la Cultura LA FATARELLA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació Juvenil Nom Calsigos GANDESA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves Colla Gegantera i Grallera GANDESA  
Associació de Joves Passeu-me la Bóta HORTA DE SANT JOAN Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació Juvenil Pleguem los Pataquets EL PINELL DE BRAI Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Secció Juvenil Lo Cresol (Ass. De Dones Teix d'Engrilló) PRAT DE COMTE Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves de Vilalba dels Arcs VILALBA DELS ARCS Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
ASSOCIACIONS QUE OFEREIXEN SERVEIS A LA JOVENTUT POBLACIÓ CONTACTE
Associació d'Educació en el Lleure Punt Sud GANDESA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Esplai Mare de Déu de la Fontcalda GANDESA  
Associació d'Amics i Amigues del Lleure Educa't A+ VILALBA DELS ARCS Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aquí podeu trobar totes les infraestructures joves de què disposa la comarca de la Terra Alta:

INSTAL·LACIONS JUVENILS POBLACIÓ CONTACTE
Alberg de Joventut Casa Ecològica LA FATARELLA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Casa de Colònies Els Olivers HORTA DE SANT JOAN Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Alberg de Joventut Ca la Jepa PRAT DE COMTE Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Servei Comarcal de Joventut

Facebook

Twitter