Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Des del Servei Comarcal de Joventut es realitzen diverses accions per tal de fomentar l’associacionisme i s’assessora i es coordinen accions amb les associacions juvenils existents a la comarca.

A continuació hi ha una relació de totes les associacions existents a la comarca de la Terra Alta relacionades amb matèria de joventut:

ASSOCIACIONS JUVENILS POBLACIÓ CONTACTE
Associació de Joves d'Arnes ARNES  
Associació Juvenil Adeba BATEA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves de Corbera d'Ebre CORBERA D'EBRE Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves Amics de la Cultura LA FATARELLA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació Juvenil Nom Calsigos GANDESA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves Colla Gegantera i Grallera GANDESA  
Associació de Joves Passeu-me la Bóta HORTA DE SANT JOAN Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació Juvenil Pleguem los Pataquets EL PINELL DE BRAI Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Secció Juvenil Lo Cresol (Ass. De Dones Teix d'Engrilló) PRAT DE COMTE Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Associació de Joves de Vilalba dels Arcs VILALBA DELS ARCS Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
ASSOCIACIONS QUE OFEREIXEN SERVEIS A LA JOVENTUT POBLACIÓ CONTACTE
Associació d'Educació en el Lleure Punt Sud GANDESA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Esplai Mare de Déu de la Fontcalda GANDESA  
Associació d'Amics i Amigues del Lleure Educa't A+ VILALBA DELS ARCS Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aquí podeu trobar totes les infraestructures joves de què disposa la comarca de la Terra Alta:

INSTAL·LACIONS JUVENILS POBLACIÓ CONTACTE
Alberg de Joventut Casa Ecològica LA FATARELLA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Casa de Colònies Els Olivers HORTA DE SANT JOAN Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Alberg de Joventut Ca la Jepa PRAT DE COMTE Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Servei Comarcal de Joventut

Agenda d'activitats

Sense events

Facebook

Twitter