Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Es tracta d’un programa mancomunat entre els diferents municipis de la comarca de la Terra Alta que es va iniciar l’any 2007.

Pretén dinamitzar els joves dels municipis de la Terra Alta mitjançant la participació en activitats que els interessen i sense necessitat de moure’s de la seva població. El projecte treballa també per afavorir la creació d’espais de trobada comuns entre els diferents municipis i recull el principi de transversalitat entre institucions comarcals i municipals i els joves, que s’inclou en el Pla Nacional de Joventut. A més, permet oferir un catàleg d’activitats als ajuntaments que ho poden incloure als plans locals i també als projectes de les associacions.

Hi ha més de 30 activitats al catàleg 2018 (tallers, xerrades, cursos, etc) que afavoreixen sempre la participació dels joves en nou àmbits diferenciats: gastronòmic, creativitat, astronòmic, esportiu, cos i ment, musical, natura, manualitat i jocs d’estratègia.

 

  • NOVES INCORPORACIONS: Ets un artista? Tens dots de ballarina? Coneixes les plantes medicinals? Si vols oferir algun taller, curs, xerrada... per incloure-la al catàleg TERRANYINA, no dubtis en contactar amb nosaltres!

 

  • DEMANA'NS EL CATÀLEG: Sou un ajuntament o una associació de la comarca i voleu oferir alguna activitat del catàleg TERRANYINA a través del Pla Local de Joventut? Demana’ns el catàleg a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Servei Comarcal de Joventut

Agenda d'activitats

Diu Des 16 @ 8:00AM - 05:00PM
Camins del Port (Horta)
Dis Des 22 @ 8:00AM - 05:00PM
Pessebre Vivent (Horta)
Diu Des 23 @ 8:00AM - 05:00PM
Pessebre Vivent (Horta)

Facebook

Twitter