Portal de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta
joventut@joveterraalta.org - tel.977421659 - 660464700
Contacta amb nosaltresSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

T’oferim la possibilitat de rebre suport i acompanyament personalitzat per a poder fer una recerca activa de feina.

Ens adrecem a: aturats, estudiants, treballadors en actiu, empreses i emprenedors.

VOLS REBRE ORIENTACIÓ?

Mitjançant entrevistes individualitzades o sessions grupals tractarem tots aquells temes que puguin ajudar-te a trobar una ocupació o a millorar el teu actual lloc de treball:

Entrevista personal d’inserció:

Mantindrem una entrevista per diagnosticar els teus interessos i necessitats i establir així un pla d’inserció adaptat i adequat a les teves característiques.

Podràs rebre informació sobre:

Els canals de recerca de feina; on i com es busca feina?

Tècniques de recerca de feina; com redactar un bon currículum i cartes de presentació adreçades a les empreses, com s’ha de respondre a un anunci de treball, quines possibles preguntes et poden fer en les entrevistes de selecció.

·       Aspectes personals: quines són aquelles habilitats i aptituds pròpies i com treballar les característiques que et permetran millorar les habilitats per accedir a un lloc de treball.

·       Orientació en els estudis: quina formació pots fer i on pots formar-te per treballar en la feina que vols desenvolupar.

Autoocupació: quins són els passos per crear el teu propi lloc de treball.

 

Facebook

Twitter