En el marc del XXVIè Concurs de Fotografia de la Terra Alta, des de l’Oficina Jove es proposa l’adaptació d’una branca del concurs a través de la xarxa social Instagram destinat exclusivament a joves entre 14 i 35 anys empadronats i/o residents a la Terra Alta.

En aquesta primera edició, es pretén vincular el projecte d’Autoestima Rural i centrar l’objecte del concurs en imatges dels llocs preferits dels joves, ja siguin detalls de l’interior dels pobles, racons amb encant o vistes d’espais naturals de la comarca.

Amb les imatges presentades, s’escollirà una guanyadora absoluta i se’n farà una selecció de 12 per poder editar un calendari per al 2021.

 

BASES DEL CONCURS

 1. Tema: “QUIN ÉS EL TEU RACÓ PREFERIT DE LA TERRA ALTA”
 2. Per a participar cal pujar la foto a INSTAGRAM amb l’etiqueta #autoestimarural i @ojterraalta.
 3. El perfil de l’usuari ha de ser públic (en cas que no sigui així, les fotografies no es podran veure ni valorar).
 4. Es poden etiquetar fotografies publicades durant tot l’any 2020 fins el dia 30 de novembre, data en que finalitzarà el termini per participar.
 5. Les fotos s’hauran de fer amb mòbils (ja sigui Android o Iphone) i pujar-les a Instagram (no hi ha límit de participació).
 6. Es valorarà que les imatges s’acompanyin d’un text relacionat amb aquestes.
 7. La participació és gratuïta i oberta a tots els joves entre 14 i 35 anys empadronats i/o residents a la Terra Alta (es comprovarà amb el DNI a la data que finalitza el concurs).
 8. Les fotografies penjades han de ser originals de la persona que les envia.
 9. Es valorarà la tècnica i l’originalitat de les imatges.
 10. Els participants són els únics responsables de les imatges penjades. L’organització del concurs no acceptarà aquelles fotografies que puguin ferir la sensibilitat, per continguts racistes, xenòfobs, discriminatoris, abusius, etc .
 11. Els participants declaren que disposen de les autoritzacions dels drets que es poden veure afectats en aquestes, incloent els drets de propietat intel·lectual o drets d’autoria que es poden derivar o del dret a la pròpia imatge, intimitat i protecció de dades; exonerant en tot cas a les entitats organitzades de la manca d’aquests drets, qui es reserven el dret de desqualificar-les en qualsevol moment.
 12. Per comunicar la persona guanyadora del concurs, es farà a través d’un missatge a la seva fotografia. El resultat es publicarà www.joveterraalta.org.
 13. Amb la participació s’accepten expressament totes les clàusules en la seva globalitat.

JURAT DEL PREMI

 1. El jurat el formen 2 tècnics de joventut, 1 tècnic de l’àrea de turisme i cultura i el conseller de joventut.
 2. La decisió del jurat és inapel·lable.
 3. En el cas que el guanyador/a, un cop fet públic el veredicte no contactés amb l’organització en el termini màxim de 72h, no podrà optar al premi. En aquest cas, se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge més votada pel jurat. El premi a la millor fotografia són uns Apple AirPods (auriculars inalàmbrics) i, per les dotze següents, un lot de productes locals Tastnbox.
 4. Aquests premis estan patrocinats per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut.
 5. L’organització no es fa responsable de tots aquells problemes tècnics aliens a la seva voluntat.
 6. La participació en el concurs significa l’acceptació d’aquestes bases i les condicions d’Instagram que es poden consultar a: http://instagram.com/legal/terms/

 

DRETS D’EXPLOTACIÓ

Els autors/es de les fotografies guanyadores del concurs, cedeixen la propietat i els drets d’explotació al Consell Comarcal de la Terra Alta per fer-ne ús, difusió, distribució, publicació pública, exhibició i reproducció amb finalitats promocionals i culturals, que consideri adients, de forma gratuïta i indefinida.

 

PROTECCIÓ DE DADES

Així mateix, amb la participació, el participant accepta de forma expressa i informada a que les seves dades siguin incorporades en un fitxer responsabilitat del Consell Comarcal de la Terra Alta per tal de poder gestionar el concurs i entregar el premi; podent en tot cas exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació reconeguts per la normativa de protecció de dades, amb comunicació escrita a l’adreça C. Povet de la Plana, 4 de Gandesa.