L’Oficina Jove de la Terra Alta és un servei comarcal que ofereix orientació, informació i assessorament a les persones joves i als professionals que hi treballen sobre aquells àmbits relacionats amb el seu procés d’emancipació, per tal d’afavorir-los. L’equip que aconseguim tot això som:

CARME MARTÍ ARGENTE
CARME MARTÍ ARGENTETècnica comarcal de joventut
Vaig néixer, visc i treballo a Gandesa. M’agrada la història, l’art i l’antropologia, principalment de la comarca. Enamorada de l’esport, vaig ser jugadora del primer equip femení de Gandesa, ara practico el pàdel. Sóc la veterana de l’equip, vaig començar a treballar l’any 1993 al Punt d’Informació Juvenil de Gandesa i aquí segueixo per al que necessiteu.
MARC SAMPÉ COMPTE
MARC SAMPÉ COMPTETècnic compartit de joventut i participació
Terraltí de cap a peus i apassionat del territori. Soc culturalment inquiet, m’agrada el teatre, el contacte amb la natura i formar part de les tradicions dels nostres iaios. Pedagog de formació i comunicador de vocació. Em trobareu a les xarxes socials dinamitzant la comarca.
NÚRIA SORRIBES CERDÀ
NÚRIA SORRIBES CERDÀTècnica d’Educació i Salut
Soc Secuitenca que viu a la Ribera i treballa a la Terra Alta. Educadora Social de professió i noia-multitasca. Si em busques, sempre em trobaràs fent alguna cosa: des de llegir un llibre a fer-te una manualitat o cosir-te una bossa. Si no ho fas, segurament és perquè estic de viatge en furgoneta amb la meva família.
ELOI GIRALT GONZÀLEZ
ELOI GIRALT GONZÀLEZReferent d’ocupació juvenil
Corberà de naixement i preocupat per tot allò que afecta a la comarca. Format en geografia i ordenació del territori, m’encanta la tecnologia, els videojocs, fer de DJ i col·laborar en el teixit associatiu del meu poble. La Garantia Juvenil és la meva especialitat, així que no dubtis en consultar-me.