El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per a l’any 2020. Es tracta d’una de les mesures per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 que ha impulsat la Generalitat de Catalunya.

Consta d’un ajut econòmic, de fins a 10.000 euros, per a joves beneficiaris i beneficiàries del programa de Garantia Juvenil i que es donin d’alta al règim especial dels treballadors autònoms de forma ininterrompuda durant un any. La subvenció pretén dotar d’un impuls econòmic a aquestes persones emprenedores durant els inicis de l’activitat empresarial, sovint els moments més complicats. El termini per presentar les sol•licituds s’inicia avui mateix, dia 11 de juny, i finalitza el 15 de setembre.

Des de l’Oficina Jove de la Terra Alta t’oferim assessorament i suport en la tramitació de la subvenció a aquelles persones que ho precisin. Jove, si estàs a l’atur i tens una idea de negoci que creus que podria funcionar, potser ara és el moment de dur-la a terme! 😉

Trobareu més informació sobre la convocatòria a gencat.cat/tramits.