Un dels objectius principals del projecte Autoestima Rural és activar sinèrgies entre entitats i associacions juvenils, per tal de generar dinàmiques vives i mostrar experiències emprenedores d’èxit que reforcin el sentiment de pertinença dels joves al món rural.

Dijous 8 de juliol de 2021
Horta de Sant Joan [Centre històric]

17.30h Activitat prèvia: Sessió de ioga amb NaturalMente Yoga
19.00h Tertúlia sobre Participació juvenil – Mobilitat Internacional

Com serà la reactivació del teixit sociocultural després de la pandèmia? Quines són les possibilitats d’activar projectes mancomunats? Com podem engegar un intercanvi juvenil? Com volem que sigui el futur d’Europa (Carnet Jove)?

Dijous 15 de juliol de 2021
La Pobla de Massaluca [Port Massaluca]

16.00h Activitat prèvia: Sortida en caiac amb Port Massaluca
19.00h Tertúlia sobre Viure a rural

Quins avantatges creus que tens vivint a la Terra Alta? I limitacions? Penses que perds la privacitat pel fet de viure al poble? Creus que es pot mostrar obertament la diversitat sexual a les zones rurals? Ets nouvingut/da i no t’has sentit acollit/da? Tens problemes en la cerca d’habitatge?

Dijous 22 de juliol de 2021
Corbera d’Ebre [Poble Vell]

17.30h Activitat prèvia: Visita guiada a l’espai històric amb Marcats pel 38
19.00h Terúlia sobre Joves i art

Realitzes alguna disciplina artística? T’agradaria conèixer altres joves que estan desenvolupant projectes? Què et semblaria organitzar una mostra d’art jove a la comarca? Hi ha possibilitat de viure realment per amor a l’art al territori?

*Durant les tertúlies comptarem amb la presència de joves emprenedors/es de la comarca que presentaran el seu producte agroalimentari local.

 

INSCRIPCIONS AQUÍ