Des de l’Oficina Jove conversem amb David LLop, un jove de la Pobla de Massaluca que ha decidit dedicar-se a l’assistència virtual. Cuido tu negocio ajuda als emprenedors i emprenedores a gestionar les tasques del seu dia a dia perquè puguin centrar-se en aportar valor als seus clients. A més a més, disposa de serveis com la gestió de xarxes socials, edició de vídeo, document i imatge, gestió de correu electrònic i suport amb productes i serveis virtuals.

El teletreball va agafant força i aquesta dinàmica de treball ofereix un canvi de paradigma, una nova perspectiva laboral per a poder viure i treballar a la Terra Alta. “Teletreballar m’ha permès fer una reconversió professional i tenir flexibilitat horària”.

Les càpsules Emprèn a la Terra Alta formen part del projecte Autoestima Rural i han estat gravades i editades per Luma Produccions. Ens permetran conèixer un total de 12 joves de la comarca que han decidit muntar el seu projecte de vida aprofitant les oportunitats que ofereix el territori i convertir-se en referents per a les properes generacions.