L’agència de publicitat EVIL LOVE  obre un càsting per tal que les persones titulars del Carnet Jove sigueu les protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l’any 2024. Busquen diversitat i no cal cap habilitat ni característica especial per participar-hi!!! Aquí tens la informació bàsica sobre el procés d’inscripció i dies de participació!

DESTINATARIS: Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya entre 12 i 30 anys. Menors de 16 anys consulteu condicions a les bases completes.

TERMINI PARTICIPACIÓ: Del  28 d’agost i fins al 18 de setembre de 2023.  

HONORARIS (si ets una de les persones escollides per la campanya 2024): Els joves seleccionats es donaran d’alta a la Seguretat Social. La remuneració serà per sessió, segons el paper pel qual hagin estat seleccionats. Protagonista (659,71 euros), Secundari (539,76 euros), de Repartiment (419,81 euros) i Petites parts (167,93 euros)

MOLT IMPORTANTREVISA EL TEU MAIL AL TEU PERFIL DEL WEB DEL CONNECTA’T PER ASSEGURAR-TE QUE ÉS CORRECTE, ja que es posaran en contacte amb tu via correu electrònic.

Consulta les BASES COMPLETES i participa!