Tipus de carnet

Pots demanar aquest carnet si tens entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos. T’ofereix

promocions en diversos serveis i descomptes en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional.

Poden sol·licitar-ho totes les persones joves de Catalunya, de l’Estat espanyol i de l’estranger, sempre i quan el sol·licitin en un dels punts d’expedició situats a Catalunya, tant si hi resideixen de manera permanent com si hi estan de pas. 

Pots escollir entre dues modalitats de Carnet Jove, el NO Financer o el Financer. Aquesta darrera opció es presenten versions diferents: “Moneder”, targeta “Visa Electron” o “Visa Clàssic” (les dues darreres es poden sol·licitar a partir dels 14 anys com a beneficiaris).

En el cas de l’opció de Carnet Jove Financer, a més dels avantatges propis del Carnet Jove, s’incorporen serveis bancaris amb condicions especials (gratuïtat en la quota de la targeta, de les comissions de manteniment, etc.) així com d’altres avantatges complementaris que ofereix ImaginBank. Podeu consultar aquí més detalls dels Carnets Joves Financers

Què puc fer amb aquest carnet?

Pots accedir a tot un seguit de propostes i serveis, i a més de 8.000 descomptes a Catalunya, permanents i temporals, en àmbits com la cultura, el turisme i la mobilitat, la formació, etc. i més de 60.000 descomptes arreu d’Europa.

A més a més, el Carnet et cobreix amb una assegurança d’assistència en viatges internacional totalment de franc (per a tots els teus viatges fora de l’estat espanyol).

D’altra banda, a través de diferents propostes i actuacions del Programa Connecta’t es promouen aspectes i valors com la participació, la creativitat, la solidaritat, la sostenibilitat, l’europeïtat…

Com l’aconsegueixo?

Per poder fer la sol·licitud del Carnet Jove pots adreçar-te personalment a qualsevol oficina de “CaixaBank”, serà imprescindible presentar el DNI o el NIE. El preu del Carnet Jove és de 8,65€ del cànon anual, independentment de la data en el que es sol·liciti.

Els menors d’edat, de 12 a 17 anys (ambdòs inclosos), només podràn fer la petició del carnet presencialment en una oficina de CaixaBank, acompanyats del pare/mare o tutor legal. 

Si ets major de 18 anys la petició del carnet es pot fer presencialment a oficines de CaixaBank i en línia a www.carnetjove.cat i també  pots sol·licitar-lo a Imaginbank.

Recorda que la tramitació del carnet té una durada d’entre 7-9 dies des de la seva petició i té una vigència d’un any natural (fins al 31 de desembre de l’any d’expedició) tot i que pots fer la petició del carnet amb renovació automàtica.

Trobaràs més informació a: Carnet Jove