La UOC continua amb una nova edició del Cicle Retos, l’objectiu del qual és el de reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat, han d’abordar en el seu conjunt. Reptes que s’hauran d’afrontar al llarg dels anys vinents, des d’una perspectiva que incorpore el valor de les experiències, els punts de vista i les realitats locals.

La sessió La participació ciutadana i la nova ruralitat, serà impartida per la directora general d’AVANT, Jeanette Segarra; l’activista Juan Luis Monroig; la professora dels estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la UOC, Silvia Martínez; la vicerectora de Competitivitat i Ocupabilitat de la UOC, Àngels Fitó. Amb la moderació de Xavier Borràs, periodista i analista polític, i gràcies a la col·laboració d’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Entre moltes altres, s’intentaran respondre qüestions, com ara, quins actors i processos són els més adients per promoure la participació ciutadana?, quin és el paper de les administracions públiques?, com manejar la frustració pel desfasament entre el ritme dels processos de participació ciutadana i el de la presa de decisions públiques?, és la nova ruralitat un model específic de participació ciutadana?

La sessió es durà a terme presencialment i també es podrà seguir per streaming, el proper 24 de maig, a les 19.00 h.

+INFO I INSCRIPCIONS AQUÍ