Jornades pel sector turístic, Turisme Sostenible a la Terra Alta:  els dies 28, 29, 30 de juny i 2 de juliol de 2022. Volem debatre plegats sobre el futur de la Terra Alta i apostar per una l’especialització cap al turisme sostenible i responsable.

La jornada inaugural, el dimarts 28 de juny al Vilar Rural d’Arnes on convidarem experts en la matèria i coneixerem iniciatives de turisme sostenible  inspiradores i altres que ja s’estan duent a terme al nostre territori.

El dimecres 29 de juny a la Catedral del Vi de Pinell de Brai tindrem una dinàmica participativa amb les empreses implicades en el desenvolupament turístic.

El dijous 30 de juny al Poble Vell de Corbera es treballarà conjuntament amb els agents públics  per trobar solucions realistes als reptes que planteja el canvi de model de turisme.

I finalment, el dissabte dia 2 de juliol, descobrirem què és el turisme regeneratiu, amb una activitat lúdica a la natura, oberta a tothom grans i petits pensadors. Recollir les vostres opinions  en relació amb el desenvolupament turístic sostenible de la Terra Alta.

+INFO: www.terraaltames.cat

Inscripcions AQUÍ