Vols formar part de la nostra xarxa de contactes? Des de l’Oficina Jove us fem arribar tota la informació sobre cursos, tallers, notícies, programes, activitats… que siguin d’interès per als joves de la comarca.

A més, a través del Butlletí Jove s’enviaran mensualment totes les novetats als usuaris de la Xarxa #JovenTActiu!

Formulari d’inscripció a la xarxa #JoventActiu


    AUTORITZO a l’Oficina Jove de la Terra Alta a fer ús de la meva adreça, del meu telèfon mòbil i del meu correu electrònic per tal de rebre el Butlletí Informatiu Jove i tota la informació referent a la Borsa de Treball i altres activitats i cursos que s’organitzen a la comarca o al territori.
    Estic assabentat de que les dades que he facilitat seran incloses en un fitxer propietat del Consell Comarcal de la Terra Alta denominat USUARIS, amb la finalitat de poder ser informat de les activitats que es generin. També se m’ha informat que si ho desitjo puc exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, indicant-ho per escrit al Consell Comarcal de la Terra Alta, Bassa d’en Gaire, 1. 43780 Gandesa (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre). Així mateix autoritzo la comunicació de les meves dades a altres Organismes de l’Administració o professionals qualificats amb la finalitat de poder dur a terme el servei demandat.