[SALUT] Avui és dimecres de 🔥🅹🅾🆅🅴🆂 🅴🅽 🅲🅰🅻🅴🅽🆃🔥 i parlarem de penis.

📏 Si bé sabem que és fals que com més gran més plaer, alguna vegada t’has preguntat per què se li dona tanta importància a la seva mida? La resposta és clara: perquè vinculem el penis amb la penetració des d’una visió hetero i coitocèntrica tot buscant la relació entre la seva mida i la masculinitat.

❌ Ens trobem davant un altre mite sexual que l’únic que fa és generar pressió i complexes a les persones que tenen penis.

🇬🇷 Sabies que a l’antiga Grècia la mida ideal del penis era que fos petit? El penis gran quedava fora de les convencions canòniques de bellesa perquè eren d’una mida no adequada i es considerava lleig. De fet, els penis grans eren motiu de mofa.

🔥 𝗥𝗘𝗖𝗨𝗥𝗦𝗖𝗔𝗟𝗘𝗡𝗧: us proposem el quart episodi de la sèrie #OhMyGoig: #SELFIEPOLLA. En Pol porta dies flirtejant pel mòbil amb una altra persona i la Marta l’anima a fer servir l’arma secreta definitiva. Però en Pol no ho té gens clar…

🫂 Recorda que pots plantejar els teus dubtes o preocupacions al nostre consultori de sexualitats de forma anònima, confidencial i gratuïta. Entra-hi AQUÍ!