[SALUT] Tot i que avui sigui dijous, el farem com un dimecres de 🔥🅹🅾🆅🅴🆂 🅴🅽 🅲🅰🅻🅴🅽🆃🔥 i parlarem de «la primera vegada».

💦🍆 En el sexe, habitualment fem referència a la penetració i això te conseqüències en la vida afectiva i sexual de les persones perquè de forma indirecta estem creant diferències entre les pràctiques sexuals, com si n’hi hagués de millors i pitjors.

😬 Totes les primeres vegades d’alguna cosa, gairebé sempre, ens porten a afrontar-les amb cert nerviosisme. Si vivim la nostra sexualitat amb por i preocupació l’únic que fem es tensionar el nostre cos i, com que estem pendents d’altres coses, no gaudim del moment.

💆🏼 Quan parlem de relacions sexuals hem de tenir clar que no s’ha de sentir dolor, i si el sentim: CAL PARAR! És important que estiguem relaxats/des i que xalem. I… com ho aconseguim, això? Triant el moment i lloc idonis, tenint-ne ganes (ambdues parts), comunicant i jugant (amb diferents postures que ens facin estar còmodes, ritmes diferents, etc.).

🔥 𝗥𝗘𝗖𝗨𝗥𝗦 𝗖𝗔𝗟𝗘𝗡𝗧: us recomanem el llibre de Rosa Sanchís «Abril no és un mes» on es qüestionen els rols de les noies i dels nois en matèria de sexualitat i es mostra com l’únic camí a la felicitat és ser la reina de la pròpia vida.

🫤 Recorda que pots plantejar els teus dubtes o preocupacions al nostre consultori de sexualitats de forma anònima, confidencial i gratuïta. Entra-hi AQUÍ!