[SALUT] Avui a 🔥🅹🅾🆅🅴🆂 🅴🅽 🅲🅰🅻🅴🅽🆃🔥 … TEMASSOOO!

🥳 Si tens vulva, tenim bones notícies: les vulves també ejaculen! Tot i que alguns cops no es vegi i no per això es té menys plaer.

ℹ️ L’ejaculació femenina sempre ha estat un tema tabú molt invisibilitat a la nostra societat, de manera que acostumem a tenir molt poca informació al respecte.

💦 Quan passa, pensem que ens hem pixat perquè acostuma a sortir un líquid clar (sense propulsió) que no fa olor. Durant l’excitació l’esponja uretral (que està al costat de la uretra) va acumulant líquid que pot expulsar-se en qualsevol moment de la relació sexual a través de la uretra i de les obertures parauretrals.

🚱 De vegades, pot passar que en el moment d’expulsar el líquid tanquem l’obertura de la uretra de forma involuntària i l’ejaculació no surti cap a l’exterior. En aquest cas, expulsarem el líquid quan pixem.

🔥 𝗥𝗘𝗖𝗨𝗥𝗦𝗖𝗔𝗟𝗘𝗡𝗧: el recurs d’avui és per a joves a partir de 18 anys i es tracta del llibre “SEX¡OH!” de la Lyona Ivanova, on es normalitzen moltes de les situacions o aspectes relacionats amb la sexualitat femenina.

❤️‍🔥 Recorda que pots plantejar els teus dubtes o preocupacions al nostre consultori de sexualitats de forma anònima, confidencial i gratuïta. Entra-hi AQUÍ!