[SALUT] Avui a 🔥🅹🅾🆅🅴🆂 🅴🅽 🅲🅰🅻🅴🅽🆃🔥 i parlarem d’un aspecte misteriós i envoltat de tabús: l’himen!

😁 L’himen o vàlvula vaginal pot tenir diferents formes i textures, té una gran elasticitat i és possible que no es “trenqui” amb la primera penetració.

💧 Posem la paraula trencar entre cometes perquè realment no es trenca tot fent un “crec”, a mode de precinte, sinó que l’obertura que té es dilata. Aquesta obertura que és necessària per a que hi puguin passar els fluids de dins cap enfora (el flux vaginal i la menstruació) es va modificant amb el pas del temps i pot arribar a esquinçar-se amb una penetració.

🔥 𝗥𝗘𝗖𝗨𝗥𝗦 𝗖𝗔𝗟𝗘𝗡𝗧: et proposem que descobrexis la cova d’Utroba a la muntanya de Rhodope (Bulgària) coneguda també com la cova de la vulva. És un santuari prehistòric dels voltants del segle IX o X, abans de l’era comú. Resulta que les parets de la cova sempre están humides i a uns 22 metres endins hi ha un altar que representa el coll uterí. Aquesta cova no es va descobrir fins l’any 2001.

🫂 Recorda que pots plantejar els teus dubtes o preocupacions al nostre consultori de sexualitats de forma anònima, confidencial i gratuïta. ENTRA-HI!

#jovenTActiu #TerraAlta #jovesdelebre #jovecat #educaciosexual #jovesencalent