[SALUT] Avui a 🔥🅹🅾🆅🅴🆂 🅴🅽 🅲🅰🅻🅴🅽🆃🔥 parlarem de sexe entre persones amb vulva i de la capacitat d’obrir la ment.

😵‍💫 Les persones homosexuals no tenen un guió de sexualitat diferent a les heterosexuals. De fet, no existeixen pràctiques exclusivament hetero, lesbianes o gais. Ho creiem així perquè ens han educat en un model de sexualitat concret on el penis i el coit són al centre de les relacions sexuals. De fet, tendim a invisibilitzar-ho perquè es surten fora de la «norma».

⚠️ Sabies que en el contacte entre vulves també hi ha risc de transmissió d’ITS? Hi ha risc de contagi perquè es produeix contacte entre fluids transmissors (flux vaginal) i vies d’entrada a l’organisme (vagina, anus o boca).

✅ Tot i que no hi ha molts mètodes còmodes i efectius per a la prevenció de les ITS entre vulves o vagines, existeixen els guants i quadrants de làtex (dental damn) que permeten fer pràctiques sexuals de manera segura.

🔥 𝗥𝗘𝗖𝗨𝗥𝗦 𝗖𝗔𝗟𝗘𝗡𝗧: malgrat que no és fàcil trobar referents al cinema, les sèries o la música, et recomanem una cançó amb final feliç: «L’Eva i la Jana» del grup musical Ginestà.

🫂 Recorda que pots plantejar els teus dubtes o preocupacions al nostre consultori de sexualitats de forma anònima, confidencial i gratuïta. Entra-hi AQUÍ!