L’Oficina Jove de la Terra Alta és un servei comarcal que ofereix orientació, informació i assessorament a les persones joves i als professionals que hi treballen sobre aquells àmbits relacionats amb el seu procés d’emancipació, per tal d’afavorir-los. L’equip que aconseguim tot això som:

CARME MARTÍ ARGENTE
CARME MARTÍ ARGENTETècnica comarcal de joventut
Vaig néixer, visc i treballo a Gandesa.

M’agrada la història, l’art i l’antropologia, principalment de la comarca.

Enamorada de l’esport, vaig ser jugadora del primer equip femení de Gandesa, ara practico el pàdel.

Sóc la veterana de l’equip, vaig començar a treballar l’any 1993 al Punt d’Informació Juvenil de Gandesa i aquí segueixo per al que necessiteu.

MARC SAMPÉ COMPTE
MARC SAMPÉ COMPTETècnic compartit de joventut i participació
Terraltí de cap a peus i apassionat del territori.

Soc culturalment inquiet, m’agrada el teatre, el contacte amb la natura i formar part de les tradicions dels nostres iaios.

Pedagog de formació i comunicador de vocació.
Em trobareu a les xarxes socials dinamitzant la comarca.

ANNA QUIXALÓS SEGURA
ANNA QUIXALÓS SEGURATècnica d’Educació i Salut
Sóc pinellana de naixement. Tot i ser una mica rodamón actualment també hi visc.

Integradora i educadora social de professió des de fa gairebé 20 anys. Tinc experiència en diferents sectors, tant joves, com infants, com dones… Molt implicada amb els més desafavorits éssent cofundadora d’una ONG a la República Dominicana. M’apassiona viatjar i gaudir amb la família.

Si alguna vegada necessites informació o assessorament en l’àmbit d’educació i salut, em pots trobar a l’Oficina Jove amb la resta de companys. Estaré encantada d’atendre’t!

CRISTINA ABELLÓ TORRES
CRISTINA ABELLÓ TORRESReferent d’ocupació juvenil
Flixanca de cor i encantada de poder treballar a la Terra Alta.

Soc Treballadora Social de professió i tinc experiència amb competències transversals, orientació sociolaboral i habilitats socials dirigida al col·lectiu de joventut.

Sempre m’he dedicat a les persones joves i considero que treballar en equip i fer xarxa al territori és la clau de l’èxit! Així que si ho necessiteu, em podeu trobar a l’Oficina Jove aportant el meu granet de sorra!