Què es necessita per estudiar? En aquest taller fem un repàs d’algunes de les tècniques més habituals i de tot allò que s’ha de tenir en compte a l’hora de posar-nos a estudiar.

  • com afrontar de la millor manera possible els exàmens i aprenentatge de tècniques de concentració.
  • quins aspectes s’han de tenir en compte i quins apartats hem d’incloure.

Xerrada d’orientació acadèmica adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, on es visualitzen les opcions disponibles un cop finalitzada (o no) aquesta etapa: itineraris batxillerat, formació professional, PFI, CFA, …

Xerrada d’orientació acadèmica adreçada a l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat, on es visualitzen les opcions disponibles un cop finalitzada aquesta etapa: oferta formativa, PAU, PAP, beques i ajuts, …

Teniu alguna proposta a fer-nos? Podem adaptar les xerrades i els tallers a la vostra demanda/necessitat. Contacteu-nos!

No saps què estudiar en acabar? Vols conèixer l’oferta formativa del territori? Vols fer una preinscripció i no saps com? Vols demanar una beca o ajut? Et vols reincorporar al sistema educatiu i no saps com?

Si necessites ajuda personalitzada en relació al teu futur acadèmic, pots demanar-nos hora i t’atendrem per a resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir i ajudar-te en l’elecció.

Us deixem l’enllaç a les pàgines web dels Centres de Secundària de la comarca i de l’Escola Agrària per a que en pugueu consultar l’oferta formativa, preinscripció, matrícula, etc.:

L’educació en el lleure, també anomenada educació no formal, és tota aquella intervenció educativa en situació de temps lliure i fora dels àmbits de l’ensenyament reglat. 

Per poder exercir d’educador en el lleure en llocs com casals, colònies, campaments, camps de treball, activitats extraescolars… s’han de tenir, com a mínim, un dels dos nivells de formació: monitor i/o director de lleure.

Trobareu més informació al següent enllaç: ANEM PREPARATS

Programa de la Garantia Juvenil per a joves de 16 a 24 anys que es troben desocupats i amb baixa o nul·la formació, amb l’objectiu de recuperar les ganes d’aprendre, d’adquirir competències i de millorar l’ocupabilitat. A Terres de l’Ebre, l’encarregada de dur-lo a terme és la Fundació Gentis que, a través del seu Centre de Formació per Adults “Lo Pont”, també ofereix l’obtenció del títol de GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria), del Curs d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CAM) i de preparació per a proves d’accés a Cicles Formatius de Formació Professional de Grau Mitjà i Superior.

Per a més informació, pots consultar les següents pàgines web:

Fundació Gentis: Pàgina del Programa Noves Oportunitats, Jove digues la teua.

Garantia Juvenil: Noves Oportunitats. Garantia