Atenció personalitzada

No saps què estudiar en acabar? Vols conèixer l’oferta formativa del territori? Vols fer una preinscripció i no saps com? Vols demanar una beca o ajut? Et vols reincorporar al sistema educatiu i no saps com?

Si necessites ajuda personalitzada en relació al teu futur acadèmic, pots demanar-nos hora i t’atendrem per a resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir i ajudar-te en l’elecció.

Vull continuar estudiant...

Què puc estudiar si he acabat un PFI, l’ESO o un Cicle Formatiu? Consulta l’oferta formativa a TRIA EDUCATIVA

Si vols consultar l’oferta de graus universitaris, entra a UNPORTAL. Si vols les claus d’accés per a veure el contingut de forma il·limitada, contacta’ns!

Tests d'orientació educativa

Els test d’orientació no són una fòrmula màgica que et diran allò què has de fer sinó que t’ajudaran a reflexionar sobre les teves habilitats i interessos.

És important que segueixis tots els passos indicats al qüestionari, llegeixis les preguntes amb atenció i contestis amb sinceritat per a definir els teus interessos, valors i habilitats amb la major precisió possible.

Aquí te’n deixem uns exemples:

  • Test d’orientació vocacional on podràs conèixer les teves habilitats i punts forts per a prioritzar en l’eleccció del grau universitari: TU ESTRELLA POLAR
  • Test d’orientació acadèmica i professional amb preguntes que t’ajudaran a prendre les decisions sobre les teves expectatives formatives, acadèmiques i professionals: TRIA EDUCATIVA
  • Qüestionari que t’ajudarà a aprofundir en l’autoconeixement, a entendre millor com ets i a fer-te reflexionar sobre els teus interessos formatius i laborals, per tal de determinar quins estudis o quines ocupacions et poden proporcionar més satisfacció: EL GR

Què puc estudiar si he acabat un grau universitari?