Pretén dinamitzar els joves dels municipis de la Terra Alta mitjançant la participació en activitats que els interessen i sense necessitat de moure’s de la seva població. El projecte treballa també per afavorir la creació d’espais de trobada comuns i recull el principi de transversalitat entre institucions comarcals, municipals i els joves, que s’inclou en el Pla Nacional de Joventut.

  • NOVES INCORPORACIONS: Ets un artista? Tens dots de ballarina? Coneixes les plantes medicinals? Si vols oferir algun taller, curs, xerrada… per incloure-la al catàleg TERRANYINA, no dubtis en contactar amb nosaltres!
  • DEMANA’NS EL CATÀLEG: Sou un ajuntament o una associació de la comarca i voleu oferir alguna activitat del catàleg TERRANYINA a través del Pla Local de Joventut? Demana’ns el catàleg a través del correu joventut@joveterraalta.org

Accedeix al catàleg de joves artistes i creadors/res

És una campanya iniciada a les xarxes socials amb l’objectiu de conèixer què lliga als joves a la comarca i quin és el seu sentiment de pertinença. A partir d’aquí veurem quines oportunitats de futur som capaços de generar i com podem revertir la dinàmica del despoblament rural.

Per fer-ho, comptarem amb la participació de joves emprenedors/es que ha decidit muntar el seu projecte de vida a la Terra Alta i que poden ser un referent per als estudiants amb perspectives de quedar-se a la comarca o efectuar el retorn d’aquells que viuen fora.

Accedeix aquí per veure les entrevistes!

Miscel·lània de preguntes amb l’objectiu de donar a conèixer les activitats organitzades per les associacions de joves de la comarca, la diversitat de grups culturals, publicacions locals, instal·lacions juvenils, recursos adreçats a joves, espais educatius i de lleure, etc. A més, de qüestions relacionades amb la història, l’art, la gastronomia i curiositats lingüístiques de la Terra Alta.