T’explicarem quines són les principals eines per trobar feina, com són el currículum i la carta de presentació. També t’oferirem consells per elaborar aquestes eines, millorar les que ja tens o com preparar-te per una entrevista de feina.

Taller per a aquelles persones joves que busquen autoocupar-se i tenen dubtes sobre les formes jurídiques per constituir-se com a empresa o les subvencions existents.

Taller adreçat a conèixer quines són les principals competències transversals mitjançant dinàmiques participatives.

Coneixerem els canals de recerca de feina del territori, posant èmfasi a la Borsa de treball del Consell Comarcal de la Terra Alta, així com dels principals organismes en matèria d’ocupació.

Teniu alguna proposta a fer-nos? Podem adaptar les xerrades i els tallers a la vostra demanda/necessitat. Contacteu-nos!

La Borsa de Treball afavoreix a les persones que estan buscant una feina a accedir a les ofertes de la zona, així com a les empreses que busquen treballadors/es per a cobrir els llocs de treball vacants.

Borsa de Treball de la Terra Alta: Troba Feina a la Terra Alta

SI BUSQUES FEINA… Dóna’t d’alta al servei enviant les teves dades mitjançant el següent formulari, i farem arribar el teu CV a totes les ofertes que t’interessin:

DEMANDES (FORMULARI PER DONAR-TE D’ALTA DE LA BORSA)

SI BUSQUES PROFESSIONALS…Les empreses podeu donar d’alta les vostres vacants al Tauler d’Ofertes Virtual mitjançant el següent formulari i rebreu tots els CV de les persones interessades:

OFERTES (FORMULARI PER PENJAR UNA OFERTA AL TAULER)

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre temes d’autoocupació, treball, emprenedoria, etc. pots plantejar-nos-la i t’atendrem de forma personalitzada, confidencial i gratuïta.

Aquest programa de la Garantia Juvenil ofereix subvencionar contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa, a ajuntaments, consells comarcals, i entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball.

El programa facilita que joves menors de 30 anys a l’atur i amb una titulació, puguin dur a terme un període de pràctiques laborals i millorar la seva ocupabilitat.

També de la Garantia Juvenil, aquestes subvencions van destinades a persones emprenedores menors de 30 anys que s’han donat d’alta al règim general de treballadors autònoms i necessiten un impuls econòmic en els inicis de la seva activitat econòmica.