Alex Foz

📲 @alexfoclu

📧 foz.clua.alex@gmail.com

Bones! El meu nom és Alex, tinc 24 anys i soc de Gandesa. Encara que en l’àmbit laboral hagi triat estudiar i treballar en el món del ferro i la indústria, en l’àmbit personal vaig decidir dedicar-me a la música. Amb uns pocs calers vaig comprar-me la meva primera guitarra i, de forma autodidacta, vaig aprendre a tocar-la i fins i tot cantar!

D’altra banda, una mica més tard, em vaig començar a interessar pel món del doblatge i la locució. Em fascinava com els actors i actrius de doblatge eren capaços de mostrar, amb la veu, el sentiment que el personatge que interpretaven tenia en aquell moment. Poc a poc vaig començar a tenir curiositat per veure fins on podia arribar amb la meva veu. Vaig decidir apuntar-me a classes de doblatge, locució i interpretació. Gràcies a aquest curs, vaig descobrir que el món de l’espectacle era una cosa que m’agradava moltíssim!

Ara, amb el coneixement que estic adquirint en programes d’edició, he fet de forma amateur algun doblatge i també diverses locucions per a Ràdio Gandesa i varis locals del poble.

Ah! També soc el cantant del grup Mr. Highland! Si algun dia teniu l’oportunitat de veure’m dalt d’un escenari, veureu com de feliç em fa!