Francesca Whitlock

📲 @tierra_y_tinta

📧 fmrw89@gmail.com

Soc Francesca i soc artista autodidacta en constant procés d’aprenentatge. Estic centrada en les tècniques de gravat i sobretot el gravat en linòleum. Vaig néixer a Londres i porto tres anys establerta a la Terra Alta; els començaments de les meves exploracions artístiques van coincidir amb la meva arribada al món rural, on les meves experiències treballant la terra, la meva preocupació pel canvi climàtic i el seu impacte a l’agricultura, són la font d’inspiració de gran part del meu treball.

Des de la meva arribada a la zona he col·laborat amb empreses locals com Identitat Olive Oil (Horta de Sant Joan), ensenyat tallers de linogravat a través de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, i vaig exposar els meus gravats per primera vegada al Mas del Rei (Calaceit). També he participat a la residència artística Mas d’Art durant l’agost de 2022. M’agradaria continuar col·laborant amb empreses, productors, emprenedors, persones individuals i col·lectius per a crear xarxa amb gent de la zona i poder inspirar-nos junts amb la riquesa d’aquesta meravellosa terra.