Gessamí Olesa

📲 @creacionsendiferit

📧 creacionsendiferit@gmail.com

Sóc Gessamí Olesa Sancho, del Montsià i de la Terra Alta, tot i que actualment visc a Alcanar. Em vaig graduar en Filosofia (UAB) i actualment estic estudiant arts aplicades al mur a ESARDI (Amposta). La meva trajectòria professional es diversa: treballo i he treballat en àmbits com l’educació, el lleure, l’audiovisual, com agent d’igualtat, informadora cultural, tècnica de projectes i d’incidència política, etc.

El centre de la meva activitat artística és la comunicació. L’obertura d’allò que ens passa i ens transita per dins i per fora. Els llenguatges amb els que jugo i em sento còmoda solen ser poètics, simbòlics i diversos. L’escriptura, la veu i la paraula, el cant, la pintura, el collage i el videoart son alguns d’ells. Estic desenvolupant el meu projecte @creacionsendiferit on podeu trobar “un art particular, aquàtic i multillenguatge”.

Activitats i mèrits:

  • 2018 – Jam Poètica Jove, Rubí.
  • 2020 – Neix Creacions en diferit.
  • 2021–2022 – Anunci Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.
  • 2023 – Fira d’artesania i art “No woman no fest”, Rubí.
  • 2023 – Venda de làmines artístiques a botigues artesanals.
  • 2023 – Participació al mural de Loubé, Riet Vell.
  • 2023 – Presentació del Videoart Fluire a les Terres de l’Ebre (tardor).

Videoart Fluire (imatge)

Videoart Fluire (fotograma)