Irina Fabregat

📲 @iefeele

📧 irina.disicom@gmail.com

Hola! El meu nom és Irina Fabregat Llombart, tinc vint-i-quatre anys i soc veïna d’Horta de Sant Joan.

Després de tota una infància i adolescència marcada per la creativitat i la inquietud cap al món del disseny, vaig decidir començar a formar-me en aquest àmbit i vaig corroborar el que tots pensàvem; al món del disseny gràfic hi trobaria un lloc per a mi.

Un cop finalitzats els estudis en disseny vaig decidir especialitzar-me amb comunicació, és aquí quan m’he adonat que les meves dues passions porten a un mateix destí: transmetre un missatge. Actualment, treballo en diferents projectes relacionats amb aquestes branques:

  • Disseny corporatiu per a marques, esdeveniments i altres.
  • Xarxes socials: manteniment en publicacions i històries, campanyes publicitàries…