Josep Enric Juanós

📲 @joejuanosmusic

📧 joejuanos@gmail.com

Joe Juanós és el nom que he escollit per donar-me a conèixer a través de les xarxes. Soc de Vilalba Dels Arcs i vaig començar a aprendre música i tocar la trompeta amb només 8 anys, a l’escola i la banda del meu poble. Des d’aleshores, la meva formació no ha parat de completar-se fins a arribar al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on he rebut el mecenatge “Jóvenes promesas” de la mà de la Fundació Ferer-Salat.

En els meus més de 20 anys de carrera al món professional, he format part d’infinitat de formacions actuant arreu del territori català i espanyol, inclús fora de l’estat en alguna ocasió.

Actualment, estic instal·lat a Gandesa, on desenvolupo un projecte personal vinculat a la música Jazz anomenat TERRALTA Sessions, lidero la meva pròpia banda, Joe Juanós Original Music, on toco les meves composicions i arranjaments de collita pròpia, imparteixo classes presencials i on-line i toco amb diverses bandes del territori com Band The Cool Versions…