Judit Amposta Andrés

📲 @lajuu.fotografia @juuudi7

📧 faigfotosdetantentant@gmail.com

Em dic Judit Amposta Andrés, tinc vint-i-tres anys i visc a Horta de Sant Joan. Soc Tècnica en Farmàcia i Parafarmàcia i en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic, però una total apassionada i enamorada de la fotografia.

Des de ben petita que sempre porto una càmera damunt, m’encanta guardar records de tot. Vaig iniciar-me amb la fotografia com una afició farà uns quatre anys, des de llavors estic en un continu aprenentatge autodidacta. Fa dos anys vaig decidir obrir-me un perfil d’Instagram [@faigfotosdetantentant] per anar publicant algunes de les fotografies que més m’agradaven, va ser arran d’aquí que he tingut l’oportunitat de conèixer i de què em coneguin i de poder així ampliar la meva experiència.

Tothom qui em coneix sap que on vaig jo va la càmera i que sempre estic amb el clic a punt!

Activitats i mèrits:

  • 2021: Premi concurs de fotografia “Autoestima Rural”
  • 2022: Actualment, estic preparant la meva primera exposició que tindrà lloc el dia 21 de maig al Celler Herència Altés durant la jornada del Festival NeoFest.