[TERRANYINA] Norma Amposta

[TERRANYINA] Norma Amposta

Norma Amposta

💻 www.fotografianormaamposta.com

📲 @fotografianormaamposta

📧 normamposta@gmail.com

Hola! Soc Norma Amposta i visc al Pinell de Brai. Sóc educadora infantil i fotògrafa, m’encanta poder capturar petits instants per poder-los recordar tota la vida. Sóc una persona atenta, observadora, sensible i empàtica, la qual cosa em permet poder posar-me a la vostra pell i poder capturar el moment que desitgeu fàcilment. No busco una foto perfecta, sinó que amb les fotografies vull transmetre EMOCIÓ, COR i VIDA!

Crec amb la màgia que tenen les imatges per poder-te transportar en un lloc i moment determinat. Des de fa molts anys que m’agrada i tinc passió per la fotografia, la meva especialitat són els infants, ja que al ser educadora tinc molt bon tracte amb ells/es.

Realitzo sessions de nounats, fotografia de seguiment i smash cake, però també em dedico a fer sessions d’embaràs, de parelles, famílies i temàtiques, com ara Nadal.

També puc capturar moments divertits de petits esdeveniments com aniversaris, bateig, festes majors…

 

  

febrer 5th, 2024|Terranyina|