Tercer Primera [Laia Domenech i Maite Puey]

ūüď≤ @tercerprimeradisseny

ūüďß hola@tercerprimera.com

Som la Laia Domenech i la Maite Puey i juntes formem Tercer Primera, un estudi multidisciplinari de disseny gràfic, interiorisme i instal·lacions efímeres ubicat a Gandesa, el nostre poble.

Ser un estudi petit de la Terra Alta ens permet con√®ixer millor els nostres clients, les¬†seues¬†necessitats i fer treballs m√©s personalitzats. Ens agrada fer un disseny funcional i amb sentit, que representi les persones que l’han d’utilitzar i les que hi ha darrere de la marca, per√≤ sobretot ens agrada que expliqui la¬†seua¬†hist√≤ria.

La Laia √©s la dissenyadora gr√†fica i web. Va graduar-se en Disseny Gr√†fic a l’ESDAP¬†Pau¬†Gargallo¬†de Badalona l’any 2015 i va aprofitar la pand√®mia per formar-se com a dissenyadora web al m√†ster¬†online¬†de Disseny Web i App de¬†Labasad.

La Maite √©s la dissenyadora d’interiors i arquitecta ef√≠mera. Formada a l’Escola d’Arts i Disseny de Reus el 2015 i el 2016 va fer el m√†ster d’Aparadorisme i Visual Merchandising a √Ārtidi de Barcelona.

Hem treballat per a ajuntaments, el Consell Comarcal, entitats i per empreses que comencen i d’altres ja consolidades. Sempre hem sigut molt de poble i res ens fa m√©s il¬∑lusi√≥ que trencar amb la idea que per tenir un bon disseny te n’has d’anar a la ciutat.