En marxa la 9a edició del Pràcticum Odisseu per continuar incentivant l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses i entitats situades en municipis rurals Leader.

El Pràcticum s’adreça a empreses, entitats i institucions situades en municipis rurals Leader que puguin oferir un lloc de pràctiques qualificades per estudiants amb perfil universitari. Durada de pràctiques mínim 300 hores, habitualment els mesos d’estiu, i, en qualsevol cas, abans del 15 de setembre de 2024. La remuneració de pràctiques per l’estudiant és mínim de 7€/hora (bruts). L’empresa, entitat pot optar al finançament públic del 60% de les primeres 300 hores (1.260 € d’ajut).

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes de pràctiques fins el dimarts 5 de març. Cada empresa o entitat pot presentar un màxim de 2 ofertes mitjançant el tràmit telemàtic a: https://www.odisseujove.cat/envia-la-teva-oferta/

L’àmbit territorial del programa són tots els municipis de les comarques rurals Leader catalanes amb els 11 grups d’acció local.

Tota la informació AQUÍ