Aquests ajuts busquen potenciar, a través d’estades professionals a l’estranger, la formació i la inserció laboral de persones desocupades amb titulació universitària o Formació Professional de Grau Superior en matèries relacionades amb el turisme, l’eficiència energètica i sostenibilitat, i la gestió dels assumptes europeus d’interès per a la demarcació de Tarragona.

La convocatòria d’ajuts està adreçada a les persones menors de 35 anys, desocupades amb titulació universitària, amb titulació de Formació Professional de Grau Superior o amb certificat de professionalitat nivell 3.

Aquets ajuts van dirigits a persones postgraduades de la demarcació de Tarragona per a què realitzin estades professionals a l’estranger durant 5 mesos en entitats i institucions europees vinculades amb sectors d’activitat d’interès per al desenvolupament socioeconòmic de la demarcació i una estada professional en una entitat local durant 2 mesos.

 Aquest termini finalitzarà el proper 8 de setembre.

Import màxim a atorgar és de 9300 euros per persona beneficiària.

Per més informació podeu accedir a l’enllaç per fer el tràmit electrònic on es poden consultar les bases i fer la petició a accedir al programa.